Auto - MotoFormula 1NewsΑθλητικά

Wolff: «Δεν γίναμε ξαφνικά χαζοί μετά το 2021»

Ο Toto Wolff κλήθηκε να υπερασπιστεί την έλλειψη επιδόσεων της Mercedes-AMG, η οποία δεν καταφέρνει για τρίτη σερί χρονιά να δείξει σημάδια βελτίωσης.

Το ξεκίνημα της ομάδας του Μπράκλεϊ και το 2024 είναι εντελώς «ρηχό». Η W15 δείχνει σταθερή… αστάθεια στους πρώτους αγώνες της σεζόν, κάτι που αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι ο Lewis Hamilton δεν μπόρεσε καν να μπει στο Q3 το περασμένο Σάββατο (23/3) στο Albert Park.

Η κατάσταση χειροτέρεψε στο Grand Prix, όπου ο Hamilton εγκατέλειψε με πρόβλημα στη μονάδα ισχύος, ενώ ο George Russell συγκρούστηκε με τις μπαριέρες στον τελευταίο γύρο.

Το πρόβλημα με την W15, βάσει των οδηγών, είναι η αστάθειά της, αλλά και το πόσο δυσνόητη είναι ως προς το τι προσφέρει και σε ποιους τομείς.

Ο Toto Wolff κλήθηκε να υπερασπιστεί την εικόνα αυτή, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα στην αεροδυναμική σήραγγα και στις επιδόσεις της πίστας απέχουν αρκετά.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι η ομάδα «δεν έγινε χαζή» μετά το 2021.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αυστριακού επικεφαλής:

«Ως συνιδιοκτήτης της ομάδας, πρέπει να βεβαιωθώ ότι η συνεισφορά μου είναι θετική και δημιουργική. Θέλω να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.

«Έχουμε ένα πρόβλημα φυσικής και όχι φιλοσοφικής ή οργανωτικής φύσεως. Δεν γίναμε ξαφνικά χαζοί μετά το 2021.

«Απλώς, δεν κατανοούμε ορισμένες συμπεριφορές του μονοθεσίου που στο παρελθόν πάντα τις κατανοούσαμε» δήλωσε ο Wolff.

Η απάντηση αυτή αφορούσε ερώτηση στο αν πιστεύει πως είναι ακόμα ο σωστός άνθρωπος που θα οδηγήσει τη Mercedes-AMG στις επιτυχίες. Υπενθυμίζουμε, ότι είναι ο δεύτερος παλαιότερος επικεφαλής ομάδας, καθώς είναι ο ηγέτης στα «ασημί βέλη» από το 2013.

antenna.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button