NewsΕκλογές 2023ΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτική

Αποκάλυψη: Όθωνας Ηλιόπουλος αναφορικά με την φορολογία των γιατρών – «Όσοι δεν μας ψηφίζουν θα φορολογηθούν παραπάνω»

Υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ψηφιοποίηση του συστήματος, ώστε να τους «τσιμπάει»

Ένα σχόλιο που δείχνει τη λογική με την οποία σκέφτονται ακόμη και οι σοβαροί της Κουμουνδούρου τα πράγματα αποκαλύπτει σήμερα η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, και καθηγητής στο ΧάρβαρντΌθωνας Ηλιόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία, υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο – και όχι μόνο – και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ψηφιοποίηση του συστήματος, ώστε να τους «τσιμπάει».

Βέβαια δεν περιορίστηκε σε αυτή την πρόταση, αλλά έδωσε πολιτική και ιδεολογική διάσταση στο θέμα, λέγοντας πως «αφού οι οδοντίατροι δεν μας ψηφίζουν, ας πληρώσουν παραπάνω».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Η φοροδιαφυγή που θα πιάσεις από το ψηφιακό σύστημα θα καλύψει μέρος του κόστους του. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και στον γιατρό και να μην πληρώνεις. Γιατί στο σύστημα θα φαίνεται ότι σου έχει γράψει συνταγή και σε έχει εξετάσει. Δεν μπορεί να λέει πίεση αυτό, φυσική εξέταση, αλλά δεν έγινε επίσκεψη. Άρα όλοι θα ξέρουμε πόσες επισκέψεις γίνανε σε κάθε γιατρό και σε κάθε οδοντίατρο. Μεγάλη φοροδιαφυγή. Δεν είναι φιλολαϊκό μέτρο, δεν είναι λαϊκίστικο μέτρο. Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας. Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω…».

parapolitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button