NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΟικονομίαΠολιτική

Τα 7 ψέματα και τα 3 ατοπήματα στην υπόθεση Παπασταύρου – Μπρατάκου

Κατ' εντολή του πρωθυπουργού πήγαν οι δύο καρατομημένοι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού πήγαν οι δύο καρατομημένοι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος στο δείπνο του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αποκαλύπτουν στο προωτοσέλιδό τους σήμερα τα «ΝΕΑ».

«7 ψέματα και τρία ατοπήματα», φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα «ΝΕΑ» γύρω από την επίσκεψη του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου στο δείπνο με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και το υποτιθέμενο sms της Μαρέβας Μητσοτάκη που διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

Η εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι κοι Παπασταύρου και Μπρατάκος πήγαν κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού, πως όταν άρχισαν να έρχονται άλλοι καλεσμένοι αποχώρησαν και δεν έμειναν 5 ώρες «καρφώνοντας» άλλους υπουργούς, πως το υποτιθέμενο sms της συζύγου του πρωθυπουργού είναι τεράστιο ψέμα και ποτέ δεν εστάλη και πως ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε πρόταση μομφής μετά από συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη

Το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη θεωρεί το δημοσίευμα της Εστίας προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα, ούτε εστάλη, ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μαρινάκης θα προβεί στις δέουσες νομικές ενέργειες άμεσα.

Το δημοσίευμα διέψευσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το διέψευσε και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του One Channel Διονύσης Παναγιωτάκης ο οποίος ήταν παρών στο δείπνο. Το διαψεύδει και ο εκδότης του iefimerida.gr Χρήστος Ράπτης που επίσης ήταν παρών.

«Είναι χυδαίο ψεύδος. Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης», ανέφερε ο εκδότης.

Ωστόσο από την αντιπολίτευση βάζουν στο στόχαστρο την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

megatv.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button