NewsΕλλάδαΚοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Νέα σύλληψη – Χειροπέδες σε 34χρονο για εμπλοκή στη φρικιαστική υπόθεση

Σε νέα σύλληψη προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό.


Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 34χρονο άνδρα ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και από εκεί τον ταυτοποίησαν οι Αρχές. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι επόμενες ώρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, βίασε το παιδί στα Σεπόλια έναντι αμοιβής.

 

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 34χρονος είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 48ωρο η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει τρεις άνδρες που κακοποίησαν την 12χρονη ενώ από την αρχή οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.

Πηγή : vradini.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button