NewsΕλλάδαΚοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Οι διάλογοι σοκ του μαστροπού και το συμπέρασμα της ψυχολόγου

Μια ανώνυμη κλήση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν η αφορμή για την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης στα Σεπόλια, με πρωταγωνίστρια του δράματος ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών, που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον Ηλία Μίχο και -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- από την ίδια της τη μητέρα.

Η 37χρονη, που αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας που της αποδ
ίδεται, θα περάσει το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να απολογηθεί.

 

Ο «Ε.Τ.» της Κυριακής αποκαλύπτει σοκαριστικούς διαλόγους του Ηλία Μίχου με υποψήφιους «πελάτες», ο οποίος, παριστάνοντας τη 12χρονη, χρησιμοποιούσε προφίλ στην εφαρμογή «Blind Chat», για να καθορίσει τις λεπτομέρειες της συναλλαγής.

 

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στην έκδοση εντάλματος εις βάρος της μετά το άνοιγμα το κινητού του κοριτσιού. Σε αυτό υπήρχαν τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης από τραπεζικά εμβάσματα προς τον λογαριασμό της μητέρας. Η πρώτη κατάθεση ήταν 25 ευρώ στις 31 Ιουλίου 2022, ακολούθησαν άλλη μία κατάθεση των 25 ευρώ και μία των 20 ευρώ προς τον λογαριασμό της μητέρας, ενώ υπήρχε μία συναλλαγή μέσω IRIS (με καταχώριση τηλεφωνικού αριθμού της 12χρονης) ύψους 40 ευρώ.

 

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι μέχρι αυτήν την ώρα στη δικογραφία υπάρχουν μόλις αυτά τα 4 εμβάσματα ύψους 110 ευρώ, δημιουργώντας εύλογες απορίες σχετικά με το αν αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για την άσκηση δίωξης εις βάρος της μητέρας.

 

Η απάντηση όμως φαίνεται πως θα δοθεί από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, καθώς η κίνηση του προέδρου της, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, για άνοιγμα των λογαριασμών όλων των εμπλεκομένων δεν ήταν τυχαία. Σκοπός της κατεπείγουσας έρευνας είναι η διερεύνηση της ύπαρξης χρηματικών ποσών, που, αν ταυτοποιηθούν ότι προέρχονται από άτομα που είχαν σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι, θα οδηγήσουν στην άσκηση συμπληρωματικής δίωξης για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά, κυρίως, θα «δέσουν» περισσότερο την υπόθεση.

 

Η μητέρα, πάντως, φέρεται να επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι δεν γνώριζε όσα είχαν γίνει. «Μας κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής. Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…», έλεγε μεταξύ άλλων.

 

Ο κατηγορούμενος

 

Τον ισχυρισμό ότι η 37χρονη μητέρα τού ζητούσε χρήματα για να μην τον διασύρει διατύπωσε κατά την απολογία του ο 53χρονος, εξηγώντας ότι μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση μετά την καταγγελία της θείας της μικρούλας, η μητέρα της τον εκβίαζε.

 

«Μου ζητούσε 100 ευρώ να της πηγαίνω σε φάκελο στον φούρνο για να μη με διασύρει, τα οποία και πήγαινα. Της τα άφηνα σε φάκελο στον φούρνο για να μην κινήσω υποψίες. Εδωσα συνολικά 300 ευρώ σε τρεις δόσεις», ανέφερε ο κατηγορούμενος. Ο ίδιος εκτίμησε ενώπιον της ανακρίτριας ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι συνέβαινε. «Πιστεύω ότι η μητέρα της ήξερε. Οταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: “Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά”. Εμένα η 12χρονη μού είχε πει ότι πριν από εμένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν 50 με 100 ευρώ. Εγώ από τον Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές μαζί της συναινετικά. Αυτή μού έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω “στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει” γιατί τσακωνόταν μαζί της», υποστήριξε ο 53χρονος.

Πηγή : eleftherostypos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button