NewsΕπικαιρότηταΠολιτική

Γιατί η Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον Χουρδάκη: “Ανεπίτρεπτες προσκολλήσεις σε κόμματα και λοξοδρόμισμα προς τη Δεξιά”

Η πρώτη απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την απόφασή της να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μιχάλη Χουρδάκη.

Την πόρτα της εξόδου από την Πλεύση Ελευθερίας έδειξε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Μιχάλη Χουρδάκη. Η πρόεδρος του κόμματος έθεσε τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ζητώντας παράλληλα να παραδώσει την έδρα του.

Στη σχετική επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα δεν εξηγούσε γιατί οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση. Αναφέρθηκε μόνο γενικά και αόριστα σε λόγους που “αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας, στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο”, ενώ την ίδια ώρα ευχόταν καλή επιτυχία στον κ. Χουρδάκη “στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του”.

 

Παρότι ο βουλευτής αντέδρασε άμεσα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του, ούτε εκείνος μίλησε για τους λόγους που έφεραν ρήξη στις σχέσεις του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Τελικά, οι πρώτες απαντήσεις δόθηκαν από την ίδια την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του ομίλου ForMedia στη Θεσσαλία, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε σαφείς αιχμές, κάνοντας λόγο για προσκολλήσεις σε κόμματα και λοξοδρόμισμα προς τη Δεξιά, όπως είπε.

“Η Πλεύσης Ελευθερίας έχει πολύ ξεκάθαρα πει προς την κοινωνία ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Κοιτάμε μπροστά. Φυσικά έχουμε τις αριστερές μας αναφορές στις Αρχές μας και στις αξίες μας. Φυσικά είναι ανεπίτρεπτες προσκολλήσεις σε κόμματα και το λοξοδρόμισμα προς τη Δεξιά και φυσικά αυτό εγώ ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα το διαφυλάξω. Όπως επίσης θα διαφυλάξω και την εύρυθμη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας” είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

thetoc.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button