NewsΕγκληματικότηταΕλλάδαΚοινωνία

Σοκ στη Βοιωτία: Της έκλεισε ραντεβού μέσω Social και τη βίασε μαζί με 2 φίλους του

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από τον 17χρονο και τους άλλους -Όλο το χρονικό της φρίκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας μίας 12χρονης για βιασμό στη Βοιωτία, από τρεις ανήλικους μαθητές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Aρχές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η ανήλικη είχε κλείσει ραντεβού μέσω social media με 17χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε στο σημείο της συνάντησης μαζί με δύο φίλους του. Οι δύο μαθητές φέρεται να κακοποίησαν σεξουαλικά την ανήλικη, ενώ ο τρίτος δεν τους απέτρεψε να τη βιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά το θύμα είχε υποδείξει τον έναν από τους τρεις δράστες, που είναι ο ανήλικος με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μέσω διαδικτύου.

Το κορίτσι έδωσε στους αστυνομικούς το προφίλ του στα social media. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κάτοικο της περιοχής.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι χθες, Τετάρτη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και σήμερα έγιναν συλλήψεις.

Χθες, έγινε η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία πιστοποιεί ότι η 12χρονη έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά για την εξέλιξη της υπόθεσης.

 

Πηγή: vradini.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button