NewsΕγκληματικότηταΕπικαιρότηταΚόσμοςΠόλεμος

Ισραήλ: Η συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας που μένει στο Τελ Αβίβ για την επίθεση

«Όλοι θέλουμε ειρήνη, αλλά δεν μπορεί να κάνεις συζητήσεις με τους εχθρούς μας», είπε η Άριελ Ρέλη Καλντερόν

Η Άριελ Ρέλη Καλντερόν, Ελληνίδα που μένει στο Τελ Αβίβ, μίλησε για  την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ .

«Προς το παρόν είμαστε καλά, αλλά ο Θεός βοηθός. Παρά τους τόσους πολλούς πυραύλους που ρίξανε, είμαστε ζωντανοί. Με την βοήθεια των αντιπυραύλων έχουν αναχαιτιστεί, δεν είναι κοντά σε κόσμο», είπε αρχικά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πυροβολισμούς κοντά σε σταθμό του τραμ:

«Ήταν τέσσερις στάσεις από το σπίτι μου. είναι ο δρόμος που κάνω κάθε μέρα από την δουλειά στο σπίτι. Δόξα τω θεώ χθες ήμουν με το αμάξι μου γιατί είμαστε παραμονή πρωτοχρονιάς των Εβραίων και είμαστε με τα ψώνια και τις ετοιμασίες».

«Μπήκα σπίτι μου οκτώ λεπτά πριν ξεκινήσει η πυραυλική επίθεση»

Η κ. Άριελ Ρέλη Καλντερόν περιέγραψε πώς έζησε την πυραυλική επίθεση.

«Πριν την πυραυλική επίθεση βγήκαν στην τηλεόραση εκπρόσωποι του στρατού και είπαν ότι από τις 6 ώρα να είμαστε κοντά στο περιβάλλον του σπιτιού μας. Ξέρουν ότι όλοι είναι έξω εκείνη την ώρα και κάνουν τις δουλειές και τα ψώνια τους. Εγώ μπήκα σπίτι μου 8 λεπτά πριν ξεκινήσει το σκηνικό. Δεν θα πούμε ότι θα κάνουμε “μαύρη πρωτοχρονιά”, γιατί βλέπουμε και θαύματα. Να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.Είμαστε με το κεφάλι ψηλά πάντα, έχουμε τον Θεό και τον στρατό», ανέφερε.

«Όλοι θέλουμε ειρήνη, αλλά δεν μπορεί να κάνεις συζητήσεις με τους εχθρούς μας»

Κλείνοντας, μίλησε και για το πώς βλέπει ο κόσμος την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

«Δυστυχώς είμαστε μαθημένοι. Είμαι 50 ετών, γεννήθηκα με πόλεμο και μέχρι στιγμής είμαστε ακόμα σε πόλεμο. Έχουμε πίστη στον Μπ. Νετανιάχου, στον στρατό μας και πάνω από όλα πίστη στον Θεό. Οι εχθροί μας δεν είναι εχθροί που μπορείς να κάνεις συζητήσεις μαζί τους.

Αισθανόμαστε όμως ασφαλείς. Θέλω ειρήνη και όλοι θέλουμε αλλά με ποιους να κάνεις συζητήσεις; Θέλουμε ειρήνη μία και καλή, έχουμε ένα κράτος μικρό και όλοι θέλουν αυτό το κράτος», κατέληξε.

vradini.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button