NewsΕπικαιρότηταΚοινωνία

Aθλιες συνθήκες στο γηροκομείο κολαστήριο στον Κορυδαλλό. (videos)

«Έπεφτε ξύλο στους ασθενείς, δεν είχαν πολύ φαγητό, άθλιες καταστάσεις γιατί ήταν μόνοι τους όλο το βράδυ. Το πρωί που πήγαινα τους έβλεπα στα πατώματα, χτυπημένους, με αίματα. Ήταν όλοι παρατημένοι. Δεν υπήρχε καμία νοσηλευτική φροντίδα».

Συγκλονίζουν οι εικόνες και τα βίντεο από το γηροκομείο κολαστήριο στον Κορυδαλλό, που αποκαλύπτουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με καταγγελίες στην εκπομπή Tlive, οι ηλικιωμένοι είχαν τραύματα στο πρόσωπο, τα μάτια και το κεφάλι, και ήταν λερωμένοι. «Έπεφτε ξύλο στους ασθενείς, δεν είχαν πολύ φαγητό, άθλιες καταστάσεις γιατί ήταν μόνοι τους όλο το βράδυ. Το πρωί που πήγαινα τους έβλεπα στα πατώματα, χτυπημένους, με αίματα. Ήταν όλοι παρατημένοι. Δεν υπήρχε καμία νοσηλευτική φροντίδα» δήλωσε στην εκπομπή πρώην εργαζόμενη στο γηροκομείο.

«Τους χτυπούσαν γιατί δεν τρώγανε ή γιατί δεν πίνανε νερό ή είχε νεύρα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης» πρόσθεσε.

Το T-live επικοινώνησε με τον πρώην ιδιοκτήτη του γηροκομείου, ο οποίος έκανε λόγο για συκοφαντίες, που προέρχονται από κακόβουλους ανταγωνιστές.

Σημειώνεται πως την Κυριακή, ένας ηλικιωμένος με άνοια μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του προκειμένου να είναι ασφαλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια και τα τελευταία εικοσιτετράωρα αρνούνταν να σιτιστεί, γεγονός που σήμανε συναγερμό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, σε καραντίνα παραμένουν 37 ηλικιωμένοι εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού.

 

Πηγή: flash.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button