NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Τέμπη: Την πρώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε τραυματίας

Αφορά υπηρεσιακούς, εργαζόμενους αλλά και πολιτικούς

Η πρώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά πολιτικών προσώπων κατέθεσε μέσου του δικηγόρου της μια από τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για μια 19χρονη φοιτήτρια που κατάφερε να βγει ζωντανή αποό το φλεγόμενο δεύτερο βαγόνι του Intercity 62.

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε και τώρα – αν και έχει επιστρέψει στο σπίτι του, παλεύει να σταθεί όρθιο. Έχει εφιάλτες, είναι άσχημα ψυχολογικά και αυτό που ζητάει είναι δικαίωση για τις 57 ψυχές που χάθηκαν.

Τέμπη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε τραυματίας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε τραυματίας που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο 

Ζητά να πληρώσει όποιος έχει ευθύνη για αυτό το τρομερό δυστύχημα: υπηρεσιακοί, εργαζόμενοι, πολιτικοί, όσοι ήταν σε θέσεις «κλειδιά» και ελάμβαν αποφάσεις για τις υποδομές, τις προσλήψεις προσωπικού και τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Χθες οι δικηγόροι της οι Μαντάς και Αποστολίδης πήγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Ο σκοπός δεν είναι η εκδίκηση, αλλά το να πέσει «φως» στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όπως ισχυρίζονται.

Η μήνυση και όλη η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή, θα τα μελετήσει όλα και αυτός θα αποφασίσει αν θα στείλει τον φάκελο στη Βουλή.

star.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button