NewsΕγκληματικότηταΕλλάδα

Συμμορίες ληστών… αλώνισαν το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Πέντε ένοπλες ληστείες πραγματοποιήθηκαν το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Ληστές μίνι μάρκετ στην Κυψέλη τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη επειδή αντέδρασε.

 

«Σάρωσαν» την νύχτα οι συμμορίες κακοποιών στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, καθώς πραγματοποίησαν πέντε ένοπλες ληστείες και μάλιστα η μία ήταν αιματηρή με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

Σε τρεις περιπτώσεις ανήλικα παιδιά ήρθαν αντιμέτωπα με ενόπλους ληστές. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στο Πεδίο του Άρεως. Δέκα άτομα με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου ακινητοποίησαν τέσσερις ανήλικους, και αφαίρεσαν από έναν 14χρονο το τσαντάκι του και το κινητό του τηλέφωνο.

 

Μια ώρα αργότερα νέα ληστρική επίθεση με θύμα και πάλι ανήλικο στο Γαλάτσι. Ο μαθητής βάδιζε στην οδό Καλογήρου Σαμουήλ, όταν τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού δύο άτομα και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο.

 

Στις 23:00 σημειώθηκε αιματηρή ληστεία σε Μίνι Μάρκετ στη Κυψέλη. Δύο άτομα με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη και αυτός αντέδρασε τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έριξαν αιμόφυρτο στο πάτωμα. Οι κακοποιοί άρπαξαν 1.000 ευρώ από το ταμείο και χάθηκαν στο σκοτάδι. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες.

 

Σχεδόν μια ώρα αργότερα νέα ληστεία με θύμα ανήλικο στο Π. Φάληρο. Δύο νεαροί με την χρήση σωματικής βίας έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο 17χρονου μαθητή.

 

Η τελευταία ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Δάφνης. Τρία άτομα άρπαξαν χρησιμοποιώντας βία, το κινητό τηλέφωνο 19χρονου και εξαφανίστηκαν.

Πηγή : vradini.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button