NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτικήπρωτοσέλιδα

Ο Νίκος κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει 3ος στις ευρωεκλογές

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει τη στόφα «πρωθυπουργίσιμου» πολιτικού, αλλά ο κόσμος δεν τον αγκαλιάζει ούτε για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν, η μια μετά την άλλη, ότι
ο Νίκος Ανδρουλάκης χάνει κι από τον TikToker Στέφανο Κασσελάκη. Παρά το γεγονός ότι η ΝΔ
προσπαθεί να τον κάνει βασικό της αντίπαλο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνει να κινείται σε ένα άλλο
σύμπαν, έχοντας προφανώς έλλειψη διορατικότητας.

Στην τελευταία δημοσκόπηση της GPO και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 42,5% και στη δεύτερη θέση περνά ο Στέφανος Κασσελάκης με 12%. Σε απόσταση αναπνοής με 11,8% ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Κρίμα και ο Νίκος το είχε σίγουρο ότι θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση… Και τον πέρασε ο άλλος που πάει και κουρεύεται, ο influencer. Βέβαια, θα μου πείτε, ο Ανδρουλάκης είναι εξαφανισμένος από την κεντρική πολιτική σκηνή. Ουδείς ξέρει με τι ασχολείται όλη μέρα. Η μόνη του έγνοια είναι να μην τον καπελώσουν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Χάρης Δούκας.

Βλέπει συνεχώς εφιάλτες

ότι θα του φάνε την καρέκλα και ασχολείται με τις συνθήκες «Βυζαντίου» εντός της Χαριλάου Τρικούπη. Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στη δεύτερη θέση με 14,3% έναντι 13,9% του ΠΑΣΟΚ. Και προσέξτε, δεν μπορεί να περάσει έναν διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από δυο γεμάτα χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν τραβάει. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει τη στόφα «πρωθυπουργίσιμου» πολιτικού, αλλά ο κόσμος δεν τον αγκαλιάζει ούτε για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τρέχει μόνος του και βγαίνει τρίτος και καταϊδρωμένος. Ο κόσμος του Κέντρου δεν μπορεί να εναποθέσει τις ελπίδες του στον κ. Ανδρουλάκη. Κάποιοι πολιτικοί αναλυτές που βλέπουν μακριά δεν αποκλείουν το σενάριο να τον περάσει ακόμα και ο Κυριάκος Βελόπουλος στις επικείμενες ευρωεκλογές.

political.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button