NewsΕγκληματικότηταΕπικαιρότηταΚόσμοςΠόλεμος

Οι σειρήνες ηχούν στο Τελ Αβίβ. Το σφυροκόπημα της Χαμας ξεκίνησε χθες το απόγευμα.

Μια ρουκέτα διαπερνά το σύστημα πυραυλικής άμυνας του Ισραήλ Iron Dome.

Πέφτει στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια του Τζόζεφ. Εκεί τον συνάντησε η απεσταλμένη του MEGA Βελίκα Καραβάλτσιου.

Μέσα στο σπίτι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν ο Τζόζεφ με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Οι φλόγες τύλιξαν τα πάντα.

«Αυτό ήταν ένα δωμάτιο. Η ρουκέτα έπεσε εδώ, από αυτή την πλευρά, προς την πόρτα», είπε ο Τζόζεφ.

Η ρουκέτα προσγειώθηκε στην αυλή του σπιτιού στην περιοχή Χολόν, λίγα χιλιόμετρα από το Τελ Αβίβ. Πέρασε από το παιδικό δωμάτιο και καρφώθηκε στο τροχόσπιτο που βρίσκεται στην αυλή. Αμέσως εξερράγη και το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν οι ισραηλινές αρχές .

Ο Τζόζεφ είναι συλλέκτης μηχανών και δίσκων, πολλοί από αυτούς μάλιστα ανήκουν σε Έλληνες καλλιτέχνες. Τα πάντα έγιναν στάχτη, ο ίδιος όμως είναι χαρούμενος γιατί κατάφερε να σώσει την οικογένειά του, και όπως λέει θα ξεκινήσει από την αρχή.

«Αυτό είναι το μπουζούκι μου, αυθεντικό μπουζούκι. Κοίτα τι έγινε εδώ, αλλά το μπουζούκι μου άντεξε. Αγαπώ την Ελλάδα, όλοι οι δίσκοι μου είναι ελληνικοί. Τερζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Διονυσίου, Βασίλης Καρράς, Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, όλα είναι εδώ», είπε ο Τζόζεφ.

Ο Τζόζεφ και η οικογένεια του στάθηκαν τυχεροί. Το μπαράζ από ρουκέτες ανάγκασε χιλιάδες πολίτες να τρέξουν για ακόμη μια φορά στα καταφύγια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button