NewsΕκλογές 2023ΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτική

Γιάννης Κουρτάκης Προβάδισμα των υποψήφιων περιφερειαρχών της ΝΔ για την πρώτη Κυριακή – Η μοναδική εξαίρεση

Ωστόσο, το πρόβληµα εστιάζεται στη δεύτερη

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών µαθαίνω ότι κυκλοφορούν κάτι opinion έρευνες µε… βαριά ΑΠΟΨΗ σε επίπεδο εκλογικής εκτίµησης.

Ανακάμπτει ο Αγοραστός

Ανακάµπτει για τα καλά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, που, όπως µαθαίνω, κινείται πλέον σε δηµοσκοπικά ποσοστά που του δίνουν τη δυνατότητα να αισιοδοξεί για εκλογική επικράτηση ακόµα και από την πρώτη Κυριακή.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι «γαλάζιοι» βουλευτές της Θεσσαλίας επιµένουν να πετούν χαρταετό, αν και βρισκόµαστε κάτι µήνες από την Καθαρά ∆ευτέρα.

Nτέρμπι στο Ηράκλειο

Μου λένε ότι στον ∆ήµο Ηρακλείου οδεύουν σε µια αναµέτρηση µε χαρακτηριστικά ντέρµπι ανάµεσα στον Καραµαλάκη και τον Καλοκαιρινό.

Τις τελευταίες ηµέρες ο πρώτος φαίνεται να έχει πάρει κεφάλι έναντι του δεύτερου, έχοντας κάνει µια υπερβατική για τον συγκεκριµένο δήµο καµπάνια.

Προβάδισμα των υποψηφίων της ΝΔ στις περιφέρειες

Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες (εξαιρώ τη συναγωνίστρια Ρόδη Κράτσα) που στηρίζονται από τη Ν.∆. καταγράφουν προβάδισµα στην πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ωστόσο, το πρόβληµα εστιάζεται στη δεύτερη, όταν οι ΠΑΣΟΚοι θα πάνε να ψηφίσουν τους αντάρτες.

paraoltika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button