CelebrityNews

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το “καρφί” στην Kate Middleton όταν “εκπαιδευόταν” για πριγκίπισσα

Καυστική ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ με την Kate Middleton πριν η νυν πριγκίπισσα της Ουαλίας παντρευτεί τον πρίγκιπα William και γίνει πολύτιμο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Καυστική ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ με την Kate Middleton πριν η νυν πριγκίπισσα της Ουαλίας παντρευτεί τον πρίγκιπα William και γίνει πολύτιμο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πριν από τον πριγκιπικό γάμο, η Kate Middleton απολάμβανε συχνά πολυτελείς διακοπές.

Ο William και η αγαπημένη του είχαν θεαθεί να κάνουν διακοπές στο νησί Mustique της Καραϊβικής με την οικογένεια των Middleton ή να πηγαίνουν για σκι στις Άλπεις.

Ενώ για πολλούς ο τρόπος ζωής τους έμοιαζε ονειρεμένος, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται. Μάλιστα, εξέφρασε ανησυχία της για τον αριθμό των διακοπών που έκανε κάθε χρόνο η μέλλουσα σύζυγος του εγγονού της.

Γνωρίζοντας ενδεχομένως πως ο William και η Kate θα αρραβωνιάζονταν σύντομα, η βασίλισσα τόνισε ότι η μελλοντική πριγκίπισσα θα έπρεπε να βρει μια δουλειά και όχι να γυρνά από χώρα σε χώρα. Το “καρφί” της βασίλισσας φέρεται να βρήκε τον στόχο του, σύμφωνα με την ειδική επί των Ανακτόρων, Katie Nicholl.

Το 2010 έγραψε στο βιβλίο της William and Harry: “Αν δεν ήταν με τον William στο Μπαλμόραλ, τότε το ζευγάρι έκανε σκι ή έκανε διακοπές στο Mustique. Η Kate βρισκόταν εκεί τόσο συχνά που ο Τύπος την αποκάλεσε “βασίλισσα τoυ Mustique”, ένας τίτλος που ανήκε προηγουμένως στην πριγκίπισσα Margaret.”

Το πανέμορφο αρχοντικό των δέκα στρεμμάτων της πριγκίπισσας Margaret στο Les Jolies Eaux, ή Beautiful Waters, έγινε το καταφύγιό της μετά την κατάρρευση του γάμου της με τον αείμνηστο λόρδο Snowdon. Αργότερα δήλωσε ότι ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να “χαλαρώσει πραγματικά.”

Όταν η Kate πήγαινε στο νησί τη δεκαετία του 2000, η Βρετανία έμπαινε σε ύφεση και “τέτοιες επιπόλαιες επιδείξεις πλούτου δεν ήταν αρεστές στη βασίλισσα”, σύμφωνα με τη Nicholls.

instyle.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button