NewsΠολιτισμός

ΟΤΕ: Οι επόμενες κινήσεις του ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη.

Τη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, τα αποτελέσματα αλλά και τις δεσμεύσεις του για το μέλλον παρουσίασε ο Όμιλος ΟΤΕ

Τη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, τα αποτελέσματα αλλά και τις δεσμεύσεις του για το μέλλον παρουσίασε ο Όμιλος ΟΤΕ. Η Κλιματική Ουδετερότητα, η Κυκλική Οικονομία, οι ίσες ευκαιρίες στην Εργασία και η Ψηφιακή Κοινωνία για όλους, είναι οι βασικοί πυλώνες της στρατηγικής του Ομίλου.

Το όραμα και τη στρατηγική που ακολουθεί για να είναι ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών με επίκεντρο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, παρουσίασε ο Όμιλος ΟΤΕ.

«Όσο πιο μεγάλη είναι μία εταιρεία, τόσο πιο μεγάλη είναι η ευθύνη και το αποτύπωμά της στην κοινωνία και το περιβάλλον. Στον Όμιλο ΟΤΕ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Ό,τι κάνουμε ή σχεδιάζουμε να κάνουμε, το κοιτάμε μέσα από το πρίσμα της βιώσιμης ανάπτυξης. Από τις επενδύσεις στα δίκτυα και τις υπηρεσίες μας, μέχρι τα ICT έργα που υλοποιούμε, τους συνεργάτες που επιλέγουμε και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας» δηλώνει ο πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο Όμιλος ΟΤΕ πέτυχε το 100% της κατανάλωσης ηλεκτρισμού να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, από το 2020, μείωσε κατά 7% την κατανάλωση ενέργειας, από το 2017 μέχρι το 2021, ανακύκλωσε 1,3 εκατ. τεμάχια κινητών συσκευών και αξεσουάρ στην 15ετία, έχει 35% γυναίκες σε θέσεις ευθύνης, το 48% των εργαζομένων που έλαβαν γονική άδεια το 2021, ήταν άνδρες,

υλοποίησε πάνω από 45 πρωτοβουλίες ψηφιακής συμπερίληψης με πάνω από 2,5 εκατ. επωφελούμενους το 2021, αναβάθμισε τη χώρα, με υπερσύγχρονα δίκτυα σταθερής και κινητής, Fiber to the Home και 5G.

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Το αύριο είναι σήμερα. Πρέπει να κάνουμε άλματα, για να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί» αναφέρει ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Η κοινωνική συνεισφορά του Ομίλου ΟΤΕ την τελευταία 10ετία, ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ, για πρόγραμμα υποτροφιών, στήριξη 60 φορέων που στηρίζουν παιδιά, και κατασκευή 19 Τμημάτων Επειγόντων περιστατικών για παιδιά σε νοσοκομεία της χώρας.

Πηγή : megatv.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button