NewsΕλλάδαΕλληνική ΑστυνομίαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αθήνα

Αδιάβατες οι κεντρικές λεωφόροι και αρτηρίες της πρωτεύουσας - Γενικό χάος στο κέντρο - Για την χειρότερη ημέρα της χρονιάς κάνουν λόγο οι ειδικοί

Κίνηση για γερά νεύρα θα συναντήσουν οι οδηγοί το απόγευμα της Παρασκευής στις κεντρικές αρτηρίες και τις λεωφόρους της Αττικής. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αθηναίων, το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου αναμένεται να αποδειχθεί το δυσκολότερο της χρονιάς από πλευράς κίνησης.

Σήμερα, ήδη από τις 17:00, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου και τις Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου. Σχεδόν απροσπέλαστη είναι και η Εθνική Οδός με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην άνοδο.

Κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν ακόμα σε τμήματα της Κηφισίας και του Κηφισού, στη Μεσογείων αλλά και στην Αττική οδό.

Κατά τις επόμενες ώρες, οι μεγαλύτερες δυσκολίες αναμένονται στο κέντρο της Αθήνας, στον Κηφισό, στη Βασιλέως Κωσταντίνου , στην Αρδηττού, στην Κηφισίας και στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Σημειώνεται πως το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αττική έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς την εβδομάδα αυτή παρατηρήθηκε πως από τις 14:30 μέχρι και τις 20:30-21:00, οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι κατέγραψαν μεγάλη συμφόρηση.

Πορεία στο κέντρο, ανοιχτά μαγαζιά και βροχή θα εντείνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα

Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής προβλέπεται δυσκολότερο από τα υπόλοιπα της εβδομάδας με τρεις μεταβλητές να εντείνουν το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, στις 19:00 έχει προγραμματιστεί πορεία στο κέντρο ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού σε μια ημέρα που μάλιστα οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχές στην Αττική.

Σε αυτό το εκρηκτικό «κοκτέιλ» για την κυκλοφορία έρχεται να προστεθεί η κίνηση στην χριστουγεννιάτικη αγορά η οποία κατά την περίοδο αυτή είναι στο πικ της.

zougla.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button